Camarones Con Salsa De Anis (creveți cu sos de anason)
Rețeta Camarones Con Salsa De Anis (creveți cu sos de anason) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 641 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de anason, semințe de anason, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Camarones En Salsa / creveți în sos, Galletas de an 6s (cookie-uri de anason), și Somon cu sos de creveți (Salmon con Salsa de Camarones).
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți apa la fierbere. Opriți focul, adăugați creveții și acoperiți. Lăsați creveții în apa fierbinte timp de 1 minut, scurgeți și setați aside.In o cratiță mare la foc mediu, topiți untul și uleiul de măsline.
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea și piperul. Gatiti aproximativ 7 minute, amestecand ocazional.
Adăugați făina și amestecați bine.
Adăugați vinul în cratiță, aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la mediu scăzut.
Adăugați smântâna grea, creveții, semințele de anason, extractul de anason și gătiți în sos timp de 5 minute,
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul tocat.
Adăugați sare și piper, dacă este necesar.