Calzone Ușoare
Calzonele ușoare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 492 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți brânză mozzarella, căței de usturoi, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Calzone Ușoare, Calzone Ușoare De Pui, și Calzone Ușoare Cu 7 Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti măcinat rotund, ceapă și usturoi într-o tigaie mare la foc mediu până când carnea de vită măcinată se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți bine. Reveniți la tigaie; amestecați 1/2 cană sos de spaghete și condimente italiene.
Derulați pâine franceză; rola într-un pătrat de 16 inch.
Se taie în 4 pătrate; lingura 1/2 ceasca amestec rotund la sol în centrul fiecărui pătrat. Topiți fiecare cu o felie de brânză mozzarella. Îndoiți pentru a forma un triunghi, apăsând marginile pentru a sigila.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 400 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Se servește cu sosul de spaghete rămas.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit sos de Paste Ragu Mushroom & Green Pepper Chunky Garden style pentru sosul spagetti.