Calmar la grătar cu salată de Miner și mentă , pătrunjel, pesto de hamsii

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Calmar la grătar cu salată de salată Miner și mentă, pătrunjel, pesto de hamsii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 575 calorii, 27G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, frunze de mentă, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Calmar la grătar cu salată de salată Miner și sos verde, Salată De Calmar La Grătar Cu Lămâie, Capere Și Pătrunjel, și Salată Bibb, pătrunjel și salată de mentă.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați 1 linguriță de coajă de lămâie și 2 linguri de suc de lămâie cu 1 cățel de usturoi tocat, piment pimentn, cupă de ulei de măsline și cană de pătrunjel tocat.
Adăugați calmarul și aruncați pentru a acoperi. Condimentează ușor cu sare și piper. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore. Într-un robot de bucătărie, combinați hamsiile cu caperele, 1 șalotă tocată, usturoiul tocat Rămas, 1 cană de pătrunjel tocat, cană de mentă tocată, arpagic și coaja de lămâie rămasă și 2 linguri de suc de lămâie și pulsați mașina de 10 sau 12 ori, răzuind părțile laterale o dată sau de două ori până se toacă fin. Apoi, cu mașina în funcțiune, se toarnă încet în ulei de măsline cupa de la calibru. Condimentează pesto-ul cu sare suplimentară și pepper.In un castron mare, se toarnă restul de 2 linguri de suc de lămâie peste șalota tocată rămasă și se lasă să stea 10 minute.
Se amestecă în restul de ulei de măsline de cupă și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați salata minerului, nautul, frunzele întregi de mentă și frunzele întregi de pătrunjel și aruncați salata.Între timp, aprindeți un grătar.
Scoateți calmarul din marinată și condimentați cu sare. Grătiți calmarul la foc mare până când este ușor carbonizat și doar gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Movilă salata pe 4 farfurii. Puneți sosul verde pe farfurii, acoperiți cu calmarul la grătar și serviți.