Callaghan Podgorii Chili-Brânză De Pui
Callaghan podgorii Chili-brânză de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 258 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.38 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză jack, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 23%. Încercați Pâinea cu sifon a doamnei O ' Callaghan, pentru Crockpot Pui și fasole Chili și chili brânză Dip, și Kenwood Vineyards Souffl Cu Lămâie Rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 9 pe 13 inci, combinați jeleu, oțet, muștar și miere. Puneți într-un cuptor 375 și, ocazional, bateți până când jeleul se topește și sosul se amestecă, 5 până la 10 minute.
Întoarceți puiul în sos de jeleu în tigaie, aranjând bucățile una lângă alta.
Coaceți într-un cuptor 375 timp de 15 minute.
Trageți 4 ardei iute deschis pe 1 parte și așezați plat. Puneți 1 chili peste fiecare bucată de pui. Rezervă ardei iute suplimentare pentru alte utilizări.
Puneți brânza pe chili și pui, acoperind uniform; ungeti cu sos de jeleu.
Continuați să coaceți puiul până când nu mai este roz în partea cea mai groasă (tăiată la test), cu 5 până la 10 minute mai mult.
Puneți puiul pe farfurii și sosul de lingură în jurul porțiilor. Condimentează după gust cu sare și piper.