Callaghan Podgorii Chili-Brânză De Pui

Callaghan Podgorii Chili-Brânză De Pui
Callaghan podgorii Chili-brânză de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 258 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.38 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză jack, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 23%. Încercați Pâinea cu sifon a doamnei O ' Callaghan, pentru Crockpot Pui și fasole Chili și chili brânză Dip, și Kenwood Vineyards Souffl Cu Lămâie Rece pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 9 pe 13 inci, combinați jeleu, oțet, muștar și miere. Puneți într-un cuptor 375 și, ocazional, bateți până când jeleul se topește și sosul se amestecă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Întoarceți puiul în sos de jeleu în tigaie, aranjând bucățile una lângă alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Coaceți într-un cuptor 375 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Trageți 4 ardei iute deschis pe 1 parte și așezați plat. Puneți 1 chili peste fiecare bucată de pui. Rezervă ardei iute suplimentare pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
5
Puneți brânza pe chili și pui, acoperind uniform; ungeti cu sos de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Continuați să coaceți puiul până când nu mai este roz în partea cea mai groasă (tăiată la test), cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Puneți puiul pe farfurii și sosul de lingură în jurul porțiilor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Castellroig Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista