California Legume Coace
Coacerea legumelor din California este o garnitură care servește 10. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 406 calorii. Dacă aveți unt, smântână, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crock Pot California Legume Brânză Coace, Coaceți Ouă Californiene, și Coaceți Ouă Californiene.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați legume congelate, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Transferați legumele într-un vas de copt.
Se amestecă maioneza, smântâna, ceapa și brânza Cheddar într-un castron; se toarnă peste legume. Se amestecă biscuiții și untul topit într-un alt castron și se presară peste legume.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.