Calamari umplute, stil Sicilian ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 717 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Anghinare Umplute În Stil Sicilian, Compania Originală De Pizza Siciliană Calamari Bolognese, și Calamari în stil Luciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Curățați cele 12 tuburi mari de calmar; îndepărtați pielea și cartilajul din interiorul calmarului și clătiți și curățați. Intr-o tigaie mare se soteaza ceapa in 2 linguri de ulei de masline pana se inmoaie. Într-un castron mare, combinați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Ceapa sotată, 1/2 cană de ulei de măsline, usturoi, 1 cană pecorino, 1/2 cană pătrunjel și firimiturile de pâine și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pecorino
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați restul de 1/2 cană de ulei pentru a face firimiturile de pâine moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați stafidele ultima. Umpleți tuburile de calmar cu amestecul și fixați-le cu o scobitoare la deschiderea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squid Tuburi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6
Așezați tuburile într-o tigaie cu puțin ulei în fundul tigaiei și coaceți timp de 10 minute. După 10 minute, scoateți din cuptor și acoperiți cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se presară cu 1/4 cană de pecorino și încă 1/4 cană de pătrunjel. Puneți tigaia înapoi în cuptor și coaceți până când brânza este topită, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Într-o tigaie mare, amestecați roșiile zdrobite, usturoiul, busuiocul, sarea, piperul și zahărul. Gatiti 5 minute si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel