Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi

Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi
Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi este un pescatarian farfurie. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți usturoi, pesmet, tuburi calamari curate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi, Calamari umpluți cu creveți cu mămăligă, și Taitei de orez din Asia de Sud-Est cu Calamari și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă aproximativ 3 tuburi de calamari și se adaugă la un robot de bucătărie cu creveții și usturoiul tocat grosier. Pulse într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squid TuburiSquid Tuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Scoateți într-un castron mare și adăugați spanacul, ouăle, pesmetul, brânza, ierburile și vârful de piper roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și se amestecă pentru a se combina. Amestecul trebuie să fie puțin gros, dar umed și să se țină împreună. Testați condimentarea amestecului făcând un mini patty, gătindu-l într-o tigaie mică și mâncându-l. Ar trebui să aibă un gust foarte bun! Dacă nu, probabil că lipsește sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați mai multă sare, după gust. Împărțiți umplutura între cele 8 corpuri calamari rămase și asigurați-le închise cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1
Înveliți o tigaie mare sau o cratiță largă cu ulei de măsline și adăugați ceapa și un vârf de piper roșu zdrobit. Condimentează cu sare și pune cratița la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Sotati ceapa pana cand sunt moi si aromate, aproximativ 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute până când este parfumat. Amestecați vinul și gătiți până când vinul s-a redus la jumătate. Treceți roșiile printr-o moară de alimente sau curățați-le într-un robot de bucătărie și adăugați-le și 1 cană de apă în tigaie. Se condimentează cu sare, după gust și se fierbe sosul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați calamarii în tigaie și gătiți timp de 20 până la 25 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți calamarii din tigaie și scoateți scobitorii. Reduceți sosul pentru a se îngroșa, dacă este necesar. Aranjați calamarii pe un platou de servire și acoperiți cu sosul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Deliciouso!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista