Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi

Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi
Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi este un pescatarian farfurie. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți usturoi, pesmet, tuburi calamari curate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi, Calamari umpluți cu creveți cu mămăligă, și Taitei de orez din Asia de Sud-Est cu Calamari și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă aproximativ 3 tuburi de calamari și se adaugă la un robot de bucătărie cu creveții și usturoiul tocat grosier. Pulse într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squid TuburiSquid Tuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Scoateți într-un castron mare și adăugați spanacul, ouăle, pesmetul, brânza, ierburile și vârful de piper roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și se amestecă pentru a se combina. Amestecul trebuie să fie puțin gros, dar umed și să se țină împreună. Testați condimentarea amestecului făcând un mini patty, gătindu-l într-o tigaie mică și mâncându-l. Ar trebui să aibă un gust foarte bun! Dacă nu, probabil că lipsește sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați mai multă sare, după gust. Împărțiți umplutura între cele 8 corpuri calamari rămase și asigurați-le închise cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1
Înveliți o tigaie mare sau o cratiță largă cu ulei de măsline și adăugați ceapa și un vârf de piper roșu zdrobit. Condimentează cu sare și pune cratița la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Sotati ceapa pana cand sunt moi si aromate, aproximativ 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute până când este parfumat. Amestecați vinul și gătiți până când vinul s-a redus la jumătate. Treceți roșiile printr-o moară de alimente sau curățați-le într-un robot de bucătărie și adăugați-le și 1 cană de apă în tigaie. Se condimentează cu sare, după gust și se fierbe sosul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați calamarii în tigaie și gătiți timp de 20 până la 25 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți calamarii din tigaie și scoateți scobitorii. Reduceți sosul pentru a se îngroșa, dacă este necesar. Aranjați calamarii pe un platou de servire și acoperiți cu sosul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Deliciouso!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista