Curry Calamari ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 7 și costă $3.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 465 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de arahide într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapa și sotati 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați roșii și următoarele 7 ingrediente; gatiti la foc mediu 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Adăugați lapte de cocos și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
Tăiați calamari în bucăți de 1 inch; adăugați la sosul curry și gătiți la foc mediu 2 până la 3 minute sau până când calamari este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Curry
Calmar
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.