Calabacitas con Elote (dovlecel în stil Mexican cu porumb)
Calabacitas con Elote (dovlecel în stil Mexican cu porumb) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 154 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zară, brânză chihuaua, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb), Porumb Mexican pe știulete (Elote), și Porumb Mexican La Grătar Elote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei fierbinte pana cand sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Amestecați dovlecelul și porumbul în amestecul de ceapă. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți până când dovlecelul este fraged, încă aproximativ 10 minute.
Se toarnă zară în tigaie. Condimentează amestecul de porumb cu sare și piper; se amestecă. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim și continuați să gătiți până la cald, încă aproximativ 5 minute.
Se presară cu brânză Chihuaua.