Calabacitas con Elote (dovlecel în stil Mexican cu porumb)

Calabacitas con Elote (dovlecel în stil Mexican cu porumb)
Calabacitas con Elote (dovlecel în stil Mexican cu porumb) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 154 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zară, brânză chihuaua, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb), Porumb Mexican pe știulete (Elote), și Porumb Mexican La Grătar Elote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei fierbinte pana cand sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Amestecați dovlecelul și porumbul în amestecul de ceapă. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți până când dovlecelul este fraged, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă zară în tigaie. Condimentează amestecul de porumb cu sare și piper; se amestecă. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim și continuați să gătiți până la cald, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se presară cu brânză Chihuaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista