Cakespy: Trufe De Tort De Morcovi
Această rețetă face 48 de porții cu 157 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați acoperirea cu bomboane de ciocolată, tort de morcovi x, glazură de brânză cremă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 143 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cakespy: Bomboane Jovi Trufe, Morcov Tort Trufe, și Morcov Tort Trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Odată ce tortul de morcovi pre-copt este la temperatura camerei după coacere, sfărâmați întregul tort într-un bol mare de amestecare. Nu ar trebui să vedeți bucăți mari de tort în castron.
Adăugați aproximativ 1 cană de glazură în castron și amestecați bine cu tortul sfărâmat, folosind spatele unei linguri de metal, până când se combină bine. Dacă amestecul este ușor de manevrat și se formează în bile, nu este nevoie să adăugați restul de glazură; cu toate acestea, dacă este încă oarecum sfărâmicios, adăugați restul și amestecați până se încorporează.
Rulați amestecul în aproximativ 48 de bile de 1 1/2 inch și răciți la congelator timp de aproximativ 30 de minute.
Tapetați două foi de copt cu hârtie cerată; așezat în lateral.
Folosind un cazan dublu, topiți jumătate din stratul de bomboane la foc mic, amestecând ocazional, până când este neted și complet topit. Notă: doriți să topiți doar jumătate din amestec simultan, deoarece dacă îl topiți dintr-o dată, amestecul poate începe să se întărească înainte de a vă scufunda toate trufele.
Scoateți câteva bile din congelator la un moment dat pentru a le înmuia.
Așezați câte o bilă pe rând în stratul de bomboane, folosind o lingură pentru a acoperi orice zone neacoperite. Scoateți trufa acoperită din amestecul de bomboane cu o lingură și așezați-o pe foaia pregătită de hârtie cerată pentru a o seta.
Repetați cu a doua jumătate a stratului de bomboane și restul trufelor (sau acoperiți trufele neacoperite și congelați până când doriți, până la o săptămână).
Dacă doriți, garnisiți cu stropi, glazură de scris cu gel sau bomboane de Paște deasupra.
Lăsați acoperirea să se stabilească aproximativ o oră înainte de servire.