Cakespy: prăjituri roșii și verzi de Crăciun

Cakespy: cookie-urile roșii și verzi de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 352 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 6 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cakespy: Transformați Resturile De Prăjituri De Crăciun În Crutoane, Cakespy: tort de gâscă de Crăciun Trompe L ' oeil, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată.
Instrucțiuni
Faceți prăjiturile. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron; într-un castron mic separat, amestecați Zara și vanilia.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până la palid și pufos, aproximativ 3 minute, apoi adăugați oul, bătând până se combină bine.
Se amestecă amestecul de făină și amestecul de zară alternativ în loturi la viteză mică (răzuind ocazional partea bolului), începând și terminând cu amestecul de făină.
Se amestecă până se omogenizează (textura este undeva între aluatul de tort și aluatul de prăjituri).
Folosind o prăjitură sau o lingură de înghețată, puneți movile de aluat la aproximativ 3 inci distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Dacă utilizați o lingură de cookie, veți obține probabil aproximativ 12 cookie-uri de dimensiuni medii; dacă utilizați o lingură de înghețată, care este în general puțin mai mare, veți obține aproximativ 8 cookie-uri mari.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când blaturile sunt umflate și aurii palide, iar prăjiturile revin la atingere, 15 până la 17 minute.
Transferați cu o spatulă metalică într-un suport și lăsați să se răcească până la temperatura camerei.
În timp ce cookie-urile se răcesc, faceți glazura. Într-un mixer electric, cremați untul, adăugând vanilia, apoi zahărul cofetarilor, puțin câte puțin, până când a atins consistența dorită. Separați glazura în două feluri de mâncare separate.
Combinați glazura din fiecare fel de mâncare cu colorantul alimentar (am folosit aproximativ 10 picături de verde și 10 picături de roșu pentru culori puternice și vibrante) până când sunt complet combinate.
Pentru a îngheța, întoarceți mai întâi cookie—urile-veți îngheța de fapt partea inferioară plată. Înghețați fursecurile pe o parte pe rând. Am constatat că aș putea obține o linie mai ascuțită pe mijloc dacă aș începe să îngheț din exterior spre interior, terminând cu o lovitură în centru. Când adăugați a doua culoare a glazurii, cheia este să vă asigurați că înghețați partea în care cele două culori ating ultima, înghețând linia de separare într-o singură cursă lină (fără backtracking sau veți trage cealaltă culoare a glazurii înapoi cu voi!).
Serviți imediat; depozitați la temperatura camerei într-un recipient etanș. Am constatat că acestea au gustat cel mai bine fie ziua făcută, fie a doua zi.