Cakespy: Pepite De Covrig Umplute Cu Ciocolată
Această rețetă face 40 de porții cu 140 de calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, bicarbonatul de sodiu, tigaia adâncă saut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Covrig Nuggets, Pepite De Pui Cu Crustă De Covrig, și Pepite De Pui Acoperite Cu Covrig.
Instrucțiuni
Combinați apa caldă, drojdia, zahărul și sarea; se amestecă bine și se lasă să stea până se spumează.
Se toarnă amestecul de drojdie într-un bol mare de amestecare și se adaugă făină, câte puțin, pentru a forma un aluat. Odată ce aluatul nu se lipeste de părțile laterale ale vasului, întoarceți-l pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați timp de 5 până la 10 minute, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea aluatului. Formați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un vas uns, acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii-aproximativ o oră.
Pregătiți-vă umplutura. Într-o cratiță medie, combinați chipsurile de ciocolată și untul la foc mic, amestecând frecvent, până când amestecul este neted și lucios. Acest lucru se poate face și prin încălzirea amestecului în cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până la topire. Puneți amestecul de ciocolată în lateral pentru moment.
Încălziți cuptorul la 450 de metri pătrați F. Împărțiți aluatul în sferturi și rulați, câte un sfert, într-o foaie de 1/6 inch.
Tăiați foaia de aluat în pătrate, aproximativ un centimetru și jumătate fiecare.
Așezați 1/4 linguriță din amestecul de ciocolată în centrul fiecăruia dintre pătratele de aluat; aduceți colțurile în centru și ciupiți împreună pentru a sigila. Vor arăta ca niște perne mici în acest moment.
Încălziți apa și bicarbonatul de sodiu într-o tigaie adâncă saut. Braconați pepite de covrig timp de aproximativ 30 de secunde. (După cum am aflat de la masa lui Garrett, "apa alcalină face ca aluatul să se gelifice imediat pe exteriorul covrigului, asigurând o crustă maro bogată, strălucitoare și crocantă").
Scoateți pepitele din lichidul de braconaj și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.