Cakespy: Cartofi Dulci Tarte Tatin

Cakespy: Cartofi Dulci Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cakespy: Sweet Potato Tarte Tatin. Această rețetă face 6 porții cu 480 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, extract de vanillan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tarte Tatin Cu Ceapă Dulce Caramelizată, Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), și Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați foaia de foietaj pe suprafața de lucru și decupați un cerc de 10 inci (am făcut acest lucru așezând o placă de 10 inci deasupra și tăind în jurul ei). Setați cercul pe foaia de copt pregătită. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați 3/4 cană de zahăr brun într-o cratiță mică și acoperiți cu 1/4 cană de apă. Amestecați ușor cu o lingură pentru a vă asigura că tot zahărul este umed (ar trebui să aibă consistența nisipului umed), așezați un capac pe ușor îndoit și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Păstrați amestecul acoperit până când siropul este limpede și produce bule de dimensiuni medii cu aspect siropos, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți capacul și continuați să gătiți până când zahărul are o culoare deschisă de butterscotch (mai închisă dacă utilizați zahăr brun) și temperatura acestuia ajunge la 320 de grade F. opriți focul (zahărul va continua să gătească în tigaie, chiar dacă focul este oprit). Odată ce temperatura ajunge la 350 de grade F (aceasta va dura doar câteva minute), amestecați untul, câte o bucată, așteptând până când fiecare adăugare este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea. Se amestecă vanilia și sarea și se toarnă caramelul într-o tigaie din fontă de 10 inci (dacă nu aveți o tigaie din fontă, o puteți turna într-o farfurie de plăcintă; poate fi necesar să o coaceți câteva minute mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ButterscotchButterscotch
UmărUmăr
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Acoperiți caramelul cu cartofii tăiați felii, începând din centru și suprapunându-se într-un cerc spiralat spre exterior pe măsură ce mergeți. Se acoperă cu cercul de foietaj. Bateți oul și laptele împreună și periați peste patiserie, apoi presărați cu restul de 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Coaceți până când marginile sunt chihlimbar adânc și patiseria este umflată și aurie, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 minute înainte de a vă răsturna pe o farfurie mare (asigurați-vă că diametrul plăcii este mai mare de 10 inci!). Feliați în pene și serviți cu sau fără înghețată și orice altă garnitură doriți (nucile pecan sau migdalele funcționează foarte bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista