Cake Fairy-plăcintă cu var cheie cu bezea

Cake Fairy-plăcintă cu var cheie cu bezea
Cake Fairy-Key Lime Pie cu bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 652 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, sare, zahăr tos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de roșii conservate. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Tort De Bezea Cu Var Cheie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți biscuiții de gingernut. Am recomandat să le puneți într-o pungă, să le acoperiți cu un prosop de ceai și să le zdrobiți cu un sucitor (sau o sticlă de vin!). Zdrobiți-le cât de mici puteți fi deranjați cu cât este mai mic, cu atât mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Topiți untul într-o tigaie pe plită și amestecați biscuiții zdrobiți. Apăsați ușor acest amestec într-o cutie de dimensiuni medii. Puneți la frigider să se răcească și să se întărească (aproximativ 30 de minute până la o oră)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Zest și suc de 8 limes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Puneți sucul de lămâie într-un castron mare și adăugați smântâna și laptele condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Bateți timp de 1-2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Îndoiți coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
7
Verificați dacă baza dvs. s-a întărit și nu este fulgioasă, apoi turnați amestecul cremos pe baza de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
8
Se răcește la frigider timp de una până la două orenb dacă aveți o cină, este bine să faceți acest lucru cu o seară înainte și să îl lăsați la frigider peste noapte. Acoperiți cu folie doar pentru a opri mirosul frigiderului să-l pătrundă. Puteți apoi să completați cu bezea și să coaceți chiar înainte de sosirea oaspeților.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Puneți albușurile într - un castron foarte curat (fără ulei sau gălbenuș de ou-acest lucru este important, deoarece bezea nu va primi suficient aer în el).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Bateți până când, când scoateți biciul, albușurile formează un vârf rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Bateți ușor zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Se amestecă zahărul glazurat, vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Bateți ușor până când amestecul devine lucios.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
15
Întindeți bezea deasupra plăcintei cu var cheie. Îl puteți învârti cu un cuțit sau o furculiță pentru a crea modele și vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
16
Puneți furculița în răsucirea bezea și trageți în sus.
17
Coaceți în cuptor timp de 10 minute. Vârfurile ar trebui să devină maronii aurii, iar jgheaburile să fie albe.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
18
Așteptați până se răcește pentru a servi, deși aceasta nu este o regulă.Devorator cu prietenii și cei dragi x
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista