Gumbo de pui și cârnați Cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 438 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime. 212 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei gras, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Cajun Pui Cârnați Gumbo Tocană, Cajun Andouille Cârnați Gumbo, și Cajun fructe de mare și Andouille Cârnați Gumbo.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu. Când este fierbinte, amestecați făina. Continuați să bateți până când rouxul a gătit la culoarea laptelui de ciocolată, 8 până la 10 minute. Aveți grijă să nu ardeți rouxul. Dacă vedeți pete negre în amestec, începeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Ciocolată
Bomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se amestecă ceapa, ardeiul gras, țelina și cârnații în roux; gătiți 5 minute. Se amestecă usturoiul și se fierbe încă 5 minute. Condimentează cu sare, piper și condimente Creole; amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă frunza de dafin. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră, amestecând ocazional. Se amestecă puiul și se mai fierbe încă 1 oră. Îndepărtați orice spumă care plutește în vârf în ultima oră.
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Salneval Albarino cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.