Cajun pui și cârnați Gumbo

Cajun pui și cârnați Gumbo
Gumbo de pui și cârnați Cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 438 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime. 212 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei gras, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Cajun Pui Cârnați Gumbo Tocană, Cajun Andouille Cârnați Gumbo, și Cajun fructe de mare și Andouille Cârnați Gumbo.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu. Când este fierbinte, amestecați făina. Continuați să bateți până când rouxul a gătit la culoarea laptelui de ciocolată, 8 până la 10 minute. Aveți grijă să nu ardeți rouxul. Dacă vedeți pete negre în amestec, începeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CiocolatăLapte De Ciocolată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se amestecă ceapa, ardeiul gras, țelina și cârnații în roux; gătiți 5 minute. Se amestecă usturoiul și se fierbe încă 5 minute. Condimentează cu sare, piper și condimente Creole; amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă frunza de dafin. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră, amestecând ocazional. Se amestecă puiul și se mai fierbe încă 1 oră. Îndepărtați orice spumă care plutește în vârf în ultima oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista