Cajun Fierbinte Crab Dip

Cajun Fierbinte Crab Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre pescatarian și דל פחמימות,? Cajun Hot Crab Dip ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 142 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, carne de crab, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Crochete De Crab Cajun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o cratiță mică la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați 1 cană de crab într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Adăugați amestecul de șalotă, 1/4 cană de apă, sosul de piper și condimentul Cajun la crab; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul într-un castron mare și se amestecă crabul rămas, maioneza și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Piper NegruPiper Negru
Sos FierbinteSos Fierbinte
MaionezăMaioneză
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ApăApă
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați amestecul într-o caserolă de sticlă sau ceramică de 1 litru acoperită ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Combinați panko și arpagic într-un castron mic; se presară peste amestecul de crab. Înveliți amestecul panko cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ArpagicArpagic
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 5 minute.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista