Cajun cârnați și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 494 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mazăre cu ochi negri, porumb, orez obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cajun cârnați și orez, Orez Cajun Cu Cârnați, și Cârnați Cajun și tigaie de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, amestecați orezul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute, amestecând ocazional.
3
Se amestecă salsa, cârnații, mazărea și porumbul. Gatiti neacoperit 10-12 minute, amestecand frecvent, pana cand porumbul este fraged si amestecul este bine incalzit.