Reteta Cajun 15-supa de fasole este gata în aproximativ 1 oră și 55 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 271 calorii, 17g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ardei gras, piper cayenne, usturoi — și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cajun pui prăjit și legume 15 supă de fasole, Slow Cooker Cajun cârnați și supă de fasole, și Păstrați-L Simplu-Supă De Fasole Cajun Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Adăugați amestecul de ceapă, roșiile înăbușite și sucul de lămâie la fasole împreună cu condimentele și fierbeți 30-45 de minute. (Dacă ați început fasolea în oala sub presiune, adăugați 2 căni de apă în acest moment dacă par uscate sau groase.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roșii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați fum lichid și sare la final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Serviți cu pâine sau peste orez, sau doar de la sine, așa cum am făcut eu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)