Caju Romesco Pulpe De Pui

Caju Romesco Pulpe De Pui
Coapsele de pui caju Romesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 461 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți coapse de pui, ardei grași prăjiți, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Caju Romesco Pulpe De Pui, Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), și Kebab de pui la gratar cu sos Romesco.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450). Ardei iute, caju, oțet, suc de lămâie, sos fierbinte și sare într-un blender. Cu motorul pornit, adăugați 1/3 cană de ulei într-un flux constant prin deschiderea capacului până când sosul este neted și mai deschis la culoare. Puneți deoparte jumătate din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
CajuCaju
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Puneți puiul într-un bol și stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați pielea de pui cu fața în jos pe grătarul de gătit și ungeți cu o parte din sosul romesco rămas. Grătați, întorcându-vă des și periați de fiecare dată cu mai mult sos, până când puiul este bine rumenit și gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se servește peste cuscus cu sos rezervat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista