Caju cu miere cu sare Kosher

Caju cu miere cu sare Kosher
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Caju cu miere cu sare Kosher ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 799 calorii. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați miere, caju, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Mango cu miere și sote de pui cu caju prăjit, Fool ' s Salt - Sel Fou - sare de condimente în stil francez, și Kosher Cosmo.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu pergament paper.In un castron mare, aruncați caju cu ulei până când este bine acoperit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați zahărul brun, apa și mierea într-o cratiță mică, puneți-le la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți până când amestecul s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Stropiți peste caju și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
4
Transferați nucile pe foaia de copt pregătită și întindeți-le într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți până se rumenesc, amestecând la fiecare 10 minute, pentru un total de aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Presărați sare peste nuci și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt și rupeți orice bucăți mari înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate27
Revista