Caisul Se Sfărâmă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați caise Crumbles. Această rețetă servește 9 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 344 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ghimbir, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caisul Se Sfărâmă, Blackberry Se Prăbușește, și Rubarba-Boabele Se Sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Înveliți un vas de copt pătrat de 8 inci cu 1 lingură de unt. Într-un robot de bucătărie, combinați făina, zaharurile granulate și maro deschis, praful de copt și sarea. Puls pentru a combina.
Adăugați untul rămas și pulsați până se sfărâmă.
Adăugați gălbenușul de ou și vanilia și pulsați până când amestecul se reunește, dar este încă sfărâmicios.
Transferați 1/2 cană de aluat într-un castron mic sau acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider. Folosiți vârful degetelor pentru a apăsa uniform aluatul rămas în vasul de copt, împingând aluatul în sus cu aproximativ 1/4 inch în jurul marginii.
Combinați gemul și ghimbirul într-un castron mic.
Întindeți amestecul uniform peste crustă. Zdrobiți aluatul refrigerat rămas deasupra.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 35 de minute. Se răcește pe o grătar timp de 20 de minute înainte de tăiere.Bacsis: dacă sunteți apăsat în timp, lipiți tigaia în congelator timp de 5 minute în loc să așteptați ca barele să se răcească pe tejghea.