Caise pui coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 413 calorii. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați făină, caise, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caise-Portocaliu Pui Coace, Caise Cartofi Dulci Coace, și Nu Coace Caise Migdale Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, se sotează puiul în unt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Scoateți puiul. Gatiti ceapa si ardeiul verde in picaturi pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați făină, boia, sare și piper; se amestecă până se amestecă bine. Adăugați treptat bulion de pui, amestecând până la neted și îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Se ia de pe foc; amestecați smântâna, coaja de lămâie și caisele. Aranjați puiul într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se coace, neacoperit, la 350 de centimetrii timp de 20-30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de centimetrii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Așezați tăiței fierbinți într-un vas de servire. Aranjați puiul peste tăiței. Top toate cu sos.