Caise P. P. fructe

Caise P. P. fructe
Caise P fructe de fructe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 12 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână apă, conserve de caise, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pate De Fructe De Caise Și Fasole De Vanilie, Capsuni P. P. fructe, și Grepfrut P. P. L. De Fruit Candy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt de 8 pe 8 inci. Tapetați vasul cu o foaie de hârtie de ceară care se extinde cu 4 inci dincolo de jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Strecurați siropul de caise din cutie într-o cratiță; rezervați caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați caisele uscate în cratiță și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți până când caisele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Transferați conținutul cratiței într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați caisele conservate rezervate, conservele de caise și 1/2 cană de zahăr. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Transferați piureul de caise în cratiță și fierbeți la foc moderat, amestecând des, până se îngroașă și orice exces de lichid s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Într-un castron, presărați gelatina peste apă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, apoi cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde pentru a dizolva complet gelatina. Se amestecă gelatina în piureul de caise. Răsturnați amestecul în vasul pregătit și neteziți suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Chiar înainte de servire, desfaceți caisul Pte de fructe pe o suprafață de lucru. Îndepărtați și aruncați hârtia de ceară. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pte în pătrate sau triunghiuri de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Întindeți aproximativ 1/2 cană de zahăr într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Rulați bucățile în zahăr pentru a acoperi. Aranjați pe un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista