Caise P. P. fructe
Caise P fructe de fructe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 12 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână apă, conserve de caise, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pate De Fructe De Caise Și Fasole De Vanilie, Capsuni P. P. fructe, și Grepfrut P. P. L. De Fruit Candy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas de copt de 8 pe 8 inci. Tapetați vasul cu o foaie de hârtie de ceară care se extinde cu 4 inci dincolo de jantă.
Strecurați siropul de caise din cutie într-o cratiță; rezervați caisele.
Adăugați caisele uscate în cratiță și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți până când caisele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 7 minute.
Transferați conținutul cratiței într-un robot de bucătărie.
Adăugați caisele conservate rezervate, conservele de caise și 1/2 cană de zahăr. Procesați până la neted.
Transferați piureul de caise în cratiță și fierbeți la foc moderat, amestecând des, până se îngroașă și orice exces de lichid s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Într-un castron, presărați gelatina peste apă într-un strat uniform.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, apoi cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde pentru a dizolva complet gelatina. Se amestecă gelatina în piureul de caise. Răsturnați amestecul în vasul pregătit și neteziți suprafața.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Chiar înainte de servire, desfaceți caisul Pte de fructe pe o suprafață de lucru. Îndepărtați și aruncați hârtia de ceară. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pte în pătrate sau triunghiuri de 1 inch.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de zahăr într-un castron puțin adânc.
Rulați bucățile în zahăr pentru a acoperi. Aranjați pe un platou și serviți.