Caise cu busuioc-brânză de capră și migdale
Caisele cu brânză de busuioc-capră și migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de miere, caise, brânză de capră, cum ar fi laura chenel, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Caise cu brânză de capră, busuioc și migdale Marconan, Tartă Cu Brânză De Capră Cu Caise Cu Miere, și Caise uscate cu brânză de capră și fistic.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza, 2 lingurițe. lapte și busuioc cu o lingură de lemn până se întinde. Subțire cu mai mult lapte, dacă este necesar.
Răspândiți o grămadă de 1/4 linguriță. brânză pe fiecare caise și top fiecare cu o migdale.
* Găsiți Blenheims uscate și migdale spaniole Marcona (sau Marchini cultivate în California, care sunt similare) la magazinele alimentare bine aprovizionate sau comandați Blenheims de la fermele B&R (brfarms.com) și Marchini de la fermele J. Marchini (marchinialmond.com).
Faceți înainte: 1 zi înainte. Aduceți la temperatura camerei și stropiți cu miere înainte de servire.