Cafea Înger Tort Alimentar
Cafea înger tort alimentar ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână lichior de portocale, lapte, lichior de cafea mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Cafea Înger Tort Alimentar, Cafea Înger Tort Alimentar, și Cafea-orange Angel tort alimentar.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați apa, lichiorul cu aromă de cafea mexicană și cafeaua instant într-un bol de amestecare mediu. Se amestecă până se dizolvă cristalele de cafea.
Adăugați amestecul de tort și pudra de cacao și folosind un mixer electric de mână, bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; apoi bateți la viteză medie timp de 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie cu tub de 10 pe 4 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 37 până la 47 de minute sau până când blatul devine maro auriu închis, crăpat și nu lipicios.
Scoateți din cuptor și întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe o sticlă până se răcește complet. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei și scoateți tortul din tigaie.
Bateți împreună toate ingredientele într-un bol mediu de amestecare până la omogenizare.
Se toarnă glazura uniform peste vârful tortului, lăsându-l să curgă pe părțile laterale ale tortului.
Lăsați glazura să se stabilească timp de 1 oră. Feliați tortul și serviți garnisit cu coajă de portocală.