Cafea Înger Tort Alimentar

Cafea Înger Tort Alimentar
Cafea înger tort alimentar ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână lichior de portocale, lapte, lichior de cafea mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Cafea Înger Tort Alimentar, Cafea Înger Tort Alimentar, și Cafea-orange Angel tort alimentar.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați apa, lichiorul cu aromă de cafea mexicană și cafeaua instant într-un bol de amestecare mediu. Se amestecă până se dizolvă cristalele de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Cafea InstantCafea Instant
CafeaCafea
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați amestecul de tort și pudra de cacao și folosind un mixer electric de mână, bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; apoi bateți la viteză medie timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se toarnă într-o tigaie cu tub de 10 pe 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 37 până la 47 de minute sau până când blatul devine maro auriu închis, crăpat și nu lipicios.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe o sticlă până se răcește complet. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei și scoateți tortul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți împreună toate ingredientele într-un bol mediu de amestecare până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Se toarnă glazura uniform peste vârful tortului, lăsându-l să curgă pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
GlazurăGlazură
3
Lăsați glazura să se stabilească timp de 1 oră. Feliați tortul și serviți garnisit cu coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista