Cafea Rece Latte
Cafea rece Latte este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 129 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Funcționează bine ca o băutură prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână boabe de cafea prăjite, lapte, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Răcoritoare De Cafea Rece, Geluri De Cafea Rece, și Iced Coffee Latte.
Instrucțiuni
Puneți boabele de cafea într-un robot de bucătărie; procesați 45 de secunde sau până când cafeaua este măcinată grosier și nu mai rămâne boabe întregi.
Combinați cafeaua și 5 căni de apă rece într-un bol mediu, amestecând pentru a combina. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Combinați laptele cu conținut scăzut de grăsimi și laptele condensat într-o cratiță medie la foc mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestecul de lapte. Gatiti 8 minute sau pana cand se incalzeste bine (nu se fierbe), amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; lăsați să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Se strecoară amestecul de cafea printr-o sită fină căptușită cu cheesecloth într-un bol. Aruncați cheesecloth și solide.
Turnați amestecul de cafea într-un ulcior. (Randamentul este de aproximativ 3 cani extract de cafea.)
Îndepărtați fasolea de vanilie din amestecul de lapte și aruncați-o.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de cafea chiar înainte de servire; amestecați bine pentru a combina.