Cafea la grătar și Cola Fusta friptură
Cafea la gratar si Cola Fusta friptura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 311 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de friptură de fustă de vită - de bucăți de grăsime, usturoi, cafea proaspăt tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Președintele lui Mao Cherry Cola Fusta friptură, Friptură De Fustă La Grătar, și Friptură De Fustă La Grătar.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul într-un bol nereactiv și bateți în cola, cafea, oțet de orez, ketchup, piper negru, 1 linguriță de sare, rozmarin și sos fierbinte până când se combină bine.
Desfaceți friptura de fustă și tăiați-o în lungimi de 6 inci cu bobul, folosind o foarfecă de bucătărie. Scufundați carnea complet în marinată; așezați o bucată de folie de plastic pe suprafața cărnii și a marinadei. Marinați 8 până la 12 ore la frigider sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Scoateți carnea din marinată; salvați marinada. Carnea se usucă bine cu prosoape de hârtie. Condimentează ambele părți ale cărnii cu sare și piper cayenne după gust.
Se toarnă marinata într-o cratiță la foc mediu și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol.
Grătați carnea pe grătarul preîncălzit până când bucățile de friptură sunt încă roz în interior și carnea are semne bune de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Așezați bucăți subțiri gătite pe bucăți mai groase de carne pentru a preveni supraîncărcarea celor subțiri. Când suprafața cărnii arată strălucitoare și umedă de la sucurile forțate până la suprafață, carnea este medie-rară până la medie în coacere. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul unei bucăți ar trebui să citească 125 până la 130 de grade F (52 până la 54 de grade C).
Scoateți carnea pe un platou și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de a tăia subțire peste cereale pentru a servi.
Stropiți porții cu marinată redusă de cafea-cola.