Cafea Kona-Budincă De Pâine Cu Ciocolată
Kona cafea-ciocolata Pâine Budinca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 481 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de zahăr, pâine, CR arinculme anglaise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Keawe la grătar copil înapoi coaste cu cafea Kona Bbq grill-ul și sos de scufundare, Konan Inn Pâine Cu Banane, și Budincă De Pâine Cu Cafea Thailandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea transversal în felii de 3/4 inch. Suprapuneți feliile într-un singur strat într-o caserolă superficială de 3 litri (aproximativ 9 pe 13 in.).
Într-un castron mare cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează.
Adăugați frișcă, cafea și espresso instant; se amestecă până se amestecă.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute sau acoperiți și răciți până la 1 zi.
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 350 până când umplerea nu mai jiggles atunci când caserola este agitat ușor, aproximativ 30 de minute (aproximativ 45 de minute dacă refrigerate).
Se toarnă crme anglaise peste budincă și se presară cu ciocolată.
Se servește cald. Puneți porții, inclusiv sosul, în boluri.