Cafea Heath Bar Inghetata
Coffee Heath Bar Ice Cream este un desert care servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 3666 calorii, 38g de proteine, și 288G de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 603 ar spune că a lovit locul. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Simply Recipes necesită granule de cafea instant, sare, zahăr granulat și zahăr brun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Heath Bar Înghețată Plăcintă, Chewy Ginger Snap dovleac - sandvișuri de înghețată cu Caramel sărat cu bucăți de Bar Heath, și Heath Bar Ciocolată & Toffee Cafea Tort Briose.
Instrucțiuni
Combinați laptele, 1 1/2 căni de smântână, zahărul, zahărul brun, cafeaua instant, pudra de espresso (dacă se utilizează), vanilia și sarea într-o cratiță medie.
Încălziți baza până când începe să se aburească, amestecând continuu.
gălbenușurile de ou într-un castron mediu. Când baza începe să se aburească, se toarnă 1/2 cană din tigaie și în gălbenușurile de ou, se amestecă imediat. Acest pas temperează ouăle, astfel încât să nu se coaguleze atunci când le adăugați la amestecul de cremă de lapte fierbinte în pasul următor.
Când se combină complet, se adaugă amestecul de gălbenuș înapoi în restul bazei și se încălzește până când amestecul ajunge la 170 km f sau până când acoperă spatele unei linguri.
Se ia imediat de pe foc și se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine.
Adăugați în ceașca rămasă de smântână rece și lăsați să se răcească câteva ore, de preferință peste noapte.
Loviți barele de căldură (încă în ambalaje) în mod repetat cu spatele unei linguri de lemn, până când sunt bine zdrobite. (De asemenea, puteți pune caramelul într-o pungă de plastic sau hârtie și faceți același lucru.)
Așezați bucățile de bară de căldură într-un recipient și înghețați în timp ce bateți înghețata.
Se toarnă baza într-un aparat de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.
Îndepărtați înghețata și amestecați bucățile de bară de căldură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "