Cafea Cu Rom De Ciocolată-Caramel
Cafeaua cu rom de ciocolată-Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de băuturi. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 414 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetari, sirop de înghețată caramel, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Caramel sărat rom ciocolată caldă, TearIMiss You: tort cu Rom de vanilie îmbibat cu sirop de rom de cafea și frișcă Marsala Mascarpone glazură, și Panna Cotta de cafea din Costa Rica cu sos de ciocolată-Rom.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați laptele, romul, siropurile și zahărul brun. Gatiti la foc mediu pana cand este fierbinte (nu fierbeti). Se amestecă cafeaua și lichiorul.
Între timp, într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți lichiorul până se combină.
Se toarnă amestecul de cafea în cani.
Garnisiți cu o păpușă de frișcă de cafea și boabe de cafea, dacă doriți.