Cafeaua cu gheață în stil vietnamez ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cafea prăjită întunecată măcinată grosier, lapte condensat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Ca Phe Sua Da rețetă (cafea Vietnameză cu gheață), St. Paddy ' s Vietnamese Iced Coffee, și Milkshake De Cafea Cu Gheață Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați apa rece în cafea. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 24 de ore; tulpina. (Concentratul poate fi refrigerat până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați laptele condensat într-un pahar înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
3
Adăugați 6 uncii de concentrat de preparare la rece și laptele. Se amestecă bine. Sus cu gheață.