Cafea Cu Gheață Perfectă
Cafeaua cu gheață perfectă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 7 calorii. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cafea măcinată, jumătate și jumătate, lapte condensat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cum să faci cafea cu gheață perfectă acasă cu un Keurig, Cafea cu gheață perfectă (metoda preparată la rece), și Băutura Perfectă De Vară: Cafea Cu Gheață Bourbon Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
(Adaptat din revista Imbibe) într-un recipient mare, amestecați cafeaua măcinată cu apă. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei opt ore sau peste noapte. Tapetați o strecurătoare cu plasă fină cu pânză de brânză și așezați-o peste un ulcior sau alt recipient.
Se toarnă amestecul de cafea / apă prin strecurătoare, permițând să treacă tot lichidul. Aruncați motivele.
Puneți lichidul de cafea în frigider și lăsați să se răcească. Utilizați după cum este necesar. Pentru a face cafea cu gheață, împachetați un pahar plin cu cuburi de gheață. Umpleți paharul 2/3 plin cu lichid de cafea.
Adăugați stropi sănătoși de jumătate și jumătate.
Adăugați 2-3 linguri de lapte condensat îndulcit (puteți folosi în schimb zahăr simplu) și amestecați pentru a combina. Gustați și reglați laptele condensat jumătate și jumătate și/sau îndulcit, după cum este necesar.