Cafea Cu Ciocolată-Migdale
Ciocolata-migdale cafea ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 206 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, ciocolată semi-dulce de brutar, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cafea Cremoasă Cu Migdale De Ciocolată, Cafea și ciocolată caramel de migdale, și Tort De Cafea, Migdale Și Ciocolată.
Instrucțiuni
Puneți cafeaua în filtru în coșul de preparare al aparatului de cafea.
Așezați zahărul și extrageți-l în vasul de cafea gol.
Adăugați apă rece la aparatul de cafea; bere.
Ciocolată cu microunde și jumătate și jumătate în castron mediu cu microunde la mare 1 până la 1-1/2 min. sau până când ciocolata este complet topită, amestecând după 1 min.
Se adaugă în cafea; se amestecă până se omogenizează.
Se serveste acoperit cu bici rece.