Cacao și condimente carne de porc prăjită lent cu ceapă

Cacao și condimente carne de porc prăjită lent cu ceapă
Cocoan și Spice carne de porc prăjită lent cu ceapă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 565 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, pudră de cacao, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc cu cinci condimente prăjită lent, TACOS DE PORC (SAU CARNE DE VITĂ) CU CINCI CONDIMENTE PRĂJITE LENT, și Arepas de porc prăjit lent cu ceapă murată rapidă și chimichurri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați boabele de piper și coriandrul într-o tigaie mică la foc mediu până când condimentele au o culoare mai închisă,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați condimentele prăjite în râșnița de condimente; se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3
Se pune într-un castron mic; se amestecă ingredientele rămase. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapă și salvie; se presara cu sare si piper. Saut 810 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați 1 1/2 căni de apă; acoperiți și gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 15 minute. Descoperi; continuați să gătiți până când ceapa începe să se rumenească și apa s-a evaporat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se presara condimente freca pe foaie mare de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Rulați carnea de porc în frecare, apăsând pentru a acoperi (o parte din frecare va rămâne). Puneți carnea de porc pe raft într-o tigaie mare de prăjire. Top carne de porc cu 1/3 din ceapă; împrăștiați ceapa rămasă în jurul porcului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Prăjiți carnea de porc și ceapa până când ceapa devine maro intens, amestecând ocazional, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Transferați ceapa din tigaie în bol mediu. Continuați să frigeți carnea de porc până când este foarte fragedă și termometrul introdus în registrele centrale 165 F, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați carnea de porc pe platou. Reîncălziți ceapa în cuptorul cu microunde la intervale de 10 secunde și condimentați cu sare și piper; lingură în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1
Seghesio 2005 Sangiovese (Sonoma, $25). Notele sale de condimente și arome de fructe întunecate sunt un slam-dunk cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SangioveseSangiovese
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Date Nutriționale
3
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Revista