Cacao și condimente carne de porc prăjită lent cu ceapă
Cocoan și Spice carne de porc prăjită lent cu ceapă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 565 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, pudră de cacao, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc cu cinci condimente prăjită lent, TACOS DE PORC (SAU CARNE DE VITĂ) CU CINCI CONDIMENTE PRĂJITE LENT, și Arepas de porc prăjit lent cu ceapă murată rapidă și chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați boabele de piper și coriandrul într-o tigaie mică la foc mediu până când condimentele au o culoare mai închisă,aproximativ 5 minute.
Transferați condimentele prăjite în râșnița de condimente; se macină fin.
Se pune într-un castron mic; se amestecă ingredientele rămase. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapă și salvie; se presara cu sare si piper. Saut 810 minute.
Adăugați 1 1/2 căni de apă; acoperiți și gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 15 minute. Descoperi; continuați să gătiți până când ceapa începe să se rumenească și apa s-a evaporat, aproximativ 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 F.
Se presara condimente freca pe foaie mare de folie.
Rulați carnea de porc în frecare, apăsând pentru a acoperi (o parte din frecare va rămâne). Puneți carnea de porc pe raft într-o tigaie mare de prăjire. Top carne de porc cu 1/3 din ceapă; împrăștiați ceapa rămasă în jurul porcului în tigaie.
Prăjiți carnea de porc și ceapa până când ceapa devine maro intens, amestecând ocazional, aproximativ 3 ore.
Transferați ceapa din tigaie în bol mediu. Continuați să frigeți carnea de porc până când este foarte fragedă și termometrul introdus în registrele centrale 165 F, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult.
Transferați carnea de porc pe platou. Reîncălziți ceapa în cuptorul cu microunde la intervale de 10 secunde și condimentați cu sare și piper; lingură în jurul cărnii de porc.
Seghesio 2005 Sangiovese (Sonoma, $25). Notele sale de condimente și arome de fructe întunecate sunt un slam-dunk cu carne de porc.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "