Bărci De Dovlecei Umplute La Grătar

Barcile de dovlecei umplute la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de brânză italiano brânză, pătrunjel, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Bărci De Dovlecei Umplute, Bărci De Dovlecei Umplute, și Bărci De Dovlecei Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Folosiți o lingură mică pentru a scoate interiorul jumătăților de dovlecei, lăsând coji groase de 1/2 inch; aruncați pulpa îndepărtată sau rezervați pentru o altă utilizare.
Așezați cojile de dovlecei, cu părțile tăiate în sus, pe foaia de copt acoperită cu folie pulverizată cu spray de gătit.
Puneți crema de gătit în coji de dovlecei; așezați foaia de copt pe grătarul de grătar. Grătar 10 până la 12 min. sau până când dovlecelul este fraged; se acoperă cu brânză mărunțită. Grătar 3 până la 5 min. sau până când brânza este topită.