Bărci cu somon și castraveți

Bărci cu somon și castraveți
Somon și castravete bărci este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 340 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, piper, pumpernickel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Bărci Cu Somon Și Castraveți, Bărci Cu Somon Și Castraveți, și Somon afumat în bărci de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zest portocaliu peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați coaja. Secțiunea portocaliu peste castron, îndepărtarea membranelor și prinderea sucurilor și secțiunilor în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în somon, roșii, ceapă, busuioc, ulei, piper și sare. Împărțiți uniform amestecul de somon între bărcile de castraveți. Completați fiecare barcă cu 1 1/2 lingurițe smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CastraveteCastravete
CeapăCeapă
PiperPiper
SomonSomon
TomateTomate
BusuiocBusuioc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se servește cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Auto

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista