Bûche de Noël.
B-ul de No-ul este a fără lactate rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 133 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți zahăr, ouă, cremă de tartru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie jellyroll de 15" x 10" x 1"; linia de jos cu hârtie de ceară. Hârtie de ceară de grăsime și făină.
Bateți gălbenușurile de ou la viteza mare a unui mixer electric 5 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați apă și vanilie. Îndoiți în 1/2 cană de fistic măcinat. Împingeți treptat făina de tort și cacao.
Bateți albușurile cu viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestecul de gălbenușuri.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când partea superioară revine la atingere.
Cernem zahărul pudră într-un dreptunghi de 15" x 10 " pe un prosop de pânză. Când tortul este gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-vă pe prosopul îndulcit. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună; se răcește complet pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos.
Desfaceți tortul; scoateți prosopul.
Intinde Prajitura cu jumatate de crema bogata de unt de ciocolata; reroll cu grijă. Acoperiți și răciți.
Tăiați o felie diagonală groasă de 1 " de la 1 capăt al ruloului de tort.
Așezați rola de tort pe o farfurie de servire, cu cusătura în jos; poziționați bucata tăiată deasupra tortului pentru a semăna cu un nod.
Întindeți crema de unt rămasă peste tort.
Scor glazură cu dinții unei furculițe pentru a semăna cu scoarța copacului. Tort de Top cu fistic tocat pentru mușchi.
Garnisiți laturile tortului cu ciuperci de bezea, frunze de dafin și mere de crab.