Bûche de Noël.
B 8-che De no-Che ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 268 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Un amestec de gălbenușuri de ou, sare, rețetă cremă de unt elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele și semințele de fasole de vanilie într-o cratiță medie și dați la fiert. Între timp, într-un castron mediu, cernem împreună făina, zahărul, sarea și amidonul de porumb.
Adăugați ouăle și amestecați amestecul până când este palid și rigid. Continuați să bateți în timp ce adăugați încet jumătate din amestecul de lapte fierbinte.
Transferați amestecul de ouă în cratiță cu amestecul de lapte rămas.
Se pune la foc mediu-mare, amestecând constant și se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute. Într-un castron mic, amestecați împreună pasta de castane și romul, dacă utilizați.
Scoateți amestecul de ouă de pe foc și amestecați amestecul de pastă de castane.
Se toarnă amestecul într-un vas larg de mică adâncime și se acoperă suprafața direct cu folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește.
Bateți înainte de utilizare.
Așezați afinele proaspete, zahărul și apa într-o cratiță la foc mediu și aduceți lichidul la foc mic. Întoarceți focul la minim și lăsați amestecul să fiarbă până când merisoarele au izbucnit și sosul s-a redus, aproximativ 15 minute. Gustați amestecul și reglați dulceața adăugând zahăr suplimentar.
Se ia de pe foc, se pune într-un recipient etanș și se răcește până se răcește complet.
Bateți înainte de utilizare.
Combinați cele 100 de grame de zahăr, apă și băutură sau aromă (după gust, dacă folosiți), într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, opriți focul și lăsați să se răcească complet înainte de utilizare.
Faceți ruloul de pandișpan: Preîncălziți cuptorul la 350 km F. desenați un X peste centrul unei tigaie cu jeleu cu o mică bucată de unt și tapetați tigaia cu hârtie pergament. Pregătiți o bezea franceză cu albușurile și zahărul și bateți bezea până la vârfuri rigide într-un mixer cu suport cu un accesoriu pentru bici. Bezea trebuie să fie strălucitoare și netedă, nu pufoasă și plictisitoare.
Bateți gălbenușurile de ou și pliați-le în bezea, apoi pliați în făina de tort, având grijă să nu dezumflați aluatul. Îndoiți untul răcit, topit. Turnați imediat aluatul pe tigaia tapetată cu pergament și întindeți-l uniform cu o spatulă mare offset.
Coaceți buretele timp de aproximativ 5-7 minute, sau până când este rumenit și revine la atingere. Nu coaceți prea mult, altfel buretele va fi prea rigid pentru a se rostogoli. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi treceți un cuțit de-a lungul marginilor, așezați o altă bucată de pergament deasupra și o tigaie inversată cu jeleu deasupra pergamentului și întoarceți tortul pe tigaia inversată. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și faceți rulada imediat ce tortul este rece pentru a preveni întărirea.
Asamblați: cu Buretele așezat pe o bucată de pergament, periați tortul cu înmuiere folosind o perie de patiserie.
Întindeți un strat uniform de cremă de patiserie pe întreaga prăjitură (între 1/8 și 1/4 inch grosime) folosind o spatulă offset.
Presărați cantități mici de compot de afine pe suprafață. Folosind pergamentul de dedesubt pentru a se stabiliza, începeți să rulați tortul în ruladă pe drumul lung, așa cum ați face un covor, sprijinind ruloul pe cusătură.
Tăiați tortul pe un unghi de 1/3 în sus pe ruladă folosind un cuțit zimțat, apoi tăiați o rundă din partea de jos a bucății mici. Aranjați partea mai mare a ruladei pe o farfurie de servire și acoperiți cu un strat gros de cremă de unt. Aranjați bucățile mai mici, astfel încât să arate ca niște ramuri care ies din rulada mare, apoi înghețați bucățile mai mici cu cremă de unt. Desenați modele în cremă de unt pentru a semăna cu scoarța și decorați tortul după cum doriți. Tortul poate fi păstrat la frigider până la servire, dar nu refrigerați bezeaua sau se vor topi.