Bûche de Noël.

Bûche de Noël.
B 8-che De no-Che ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 268 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Un amestec de gălbenușuri de ou, sare, rețetă cremă de unt elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și semințele de fasole de vanilie într-o cratiță medie și dați la fiert. Între timp, într-un castron mediu, cernem împreună făina, zahărul, sarea și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ouăle și amestecați amestecul până când este palid și rigid. Continuați să bateți în timp ce adăugați încet jumătate din amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Transferați amestecul de ouă în cratiță cu amestecul de lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se pune la foc mediu-mare, amestecând constant și se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute. Într-un castron mic, amestecați împreună pasta de castane și romul, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți amestecul de ouă de pe foc și amestecați amestecul de pastă de castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă amestecul într-un vas larg de mică adâncime și se acoperă suprafața direct cu folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Bateți înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Așezați afinele proaspete, zahărul și apa într-o cratiță la foc mediu și aduceți lichidul la foc mic. Întoarceți focul la minim și lăsați amestecul să fiarbă până când merisoarele au izbucnit și sosul s-a redus, aproximativ 15 minute. Gustați amestecul și reglați dulceața adăugând zahăr suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc, se pune într-un recipient etanș și se răcește până se răcește complet.
3
Bateți înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Combinați cele 100 de grame de zahăr, apă și băutură sau aromă (după gust, dacă folosiți), într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, opriți focul și lăsați să se răcească complet înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Faceți ruloul de pandișpan: Preîncălziți cuptorul la 350 km F. desenați un X peste centrul unei tigaie cu jeleu cu o mică bucată de unt și tapetați tigaia cu hârtie pergament. Pregătiți o bezea franceză cu albușurile și zahărul și bateți bezea până la vârfuri rigide într-un mixer cu suport cu un accesoriu pentru bici. Bezea trebuie să fie strălucitoare și netedă, nu pufoasă și plictisitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Bateți gălbenușurile de ou și pliați-le în bezea, apoi pliați în făina de tort, având grijă să nu dezumflați aluatul. Îndoiți untul răcit, topit. Turnați imediat aluatul pe tigaia tapetată cu pergament și întindeți-l uniform cu o spatulă mare offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți buretele timp de aproximativ 5-7 minute, sau până când este rumenit și revine la atingere. Nu coaceți prea mult, altfel buretele va fi prea rigid pentru a se rostogoli. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi treceți un cuțit de-a lungul marginilor, așezați o altă bucată de pergament deasupra și o tigaie inversată cu jeleu deasupra pergamentului și întoarceți tortul pe tigaia inversată. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și faceți rulada imediat ce tortul este rece pentru a preveni întărirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Asamblați: cu Buretele așezat pe o bucată de pergament, periați tortul cu înmuiere folosind o perie de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Întindeți un strat uniform de cremă de patiserie pe întreaga prăjitură (între 1/8 și 1/4 inch grosime) folosind o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
7
Presărați cantități mici de compot de afine pe suprafață. Folosind pergamentul de dedesubt pentru a se stabiliza, începeți să rulați tortul în ruladă pe drumul lung, așa cum ați face un covor, sprijinind ruloul pe cusătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
CompotCompot
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Tăiați tortul pe un unghi de 1/3 în sus pe ruladă folosind un cuțit zimțat, apoi tăiați o rundă din partea de jos a bucății mici. Aranjați partea mai mare a ruladei pe o farfurie de servire și acoperiți cu un strat gros de cremă de unt. Aranjați bucățile mai mici, astfel încât să arate ca niște ramuri care ies din rulada mare, apoi înghețați bucățile mai mici cu cremă de unt. Desenați modele în cremă de unt pentru a semăna cu scoarța și decorați tortul după cum doriți. Tortul poate fi păstrat la frigider până la servire, dar nu refrigerați bezeaua sau se vor topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista