Bûche de Noël.

Bûche de Noël.
B 8-che De no-Che ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 268 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Un amestec de gălbenușuri de ou, sare, rețetă cremă de unt elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și semințele de fasole de vanilie într-o cratiță medie și dați la fiert. Între timp, într-un castron mediu, cernem împreună făina, zahărul, sarea și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ouăle și amestecați amestecul până când este palid și rigid. Continuați să bateți în timp ce adăugați încet jumătate din amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Transferați amestecul de ouă în cratiță cu amestecul de lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se pune la foc mediu-mare, amestecând constant și se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute. Într-un castron mic, amestecați împreună pasta de castane și romul, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scoateți amestecul de ouă de pe foc și amestecați amestecul de pastă de castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se toarnă amestecul într-un vas larg de mică adâncime și se acoperă suprafața direct cu folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Bateți înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Așezați afinele proaspete, zahărul și apa într-o cratiță la foc mediu și aduceți lichidul la foc mic. Întoarceți focul la minim și lăsați amestecul să fiarbă până când merisoarele au izbucnit și sosul s-a redus, aproximativ 15 minute. Gustați amestecul și reglați dulceața adăugând zahăr suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc, se pune într-un recipient etanș și se răcește până se răcește complet.
3
Bateți înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Combinați cele 100 de grame de zahăr, apă și băutură sau aromă (după gust, dacă folosiți), într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, opriți focul și lăsați să se răcească complet înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Faceți ruloul de pandișpan: Preîncălziți cuptorul la 350 km F. desenați un X peste centrul unei tigaie cu jeleu cu o mică bucată de unt și tapetați tigaia cu hârtie pergament. Pregătiți o bezea franceză cu albușurile și zahărul și bateți bezea până la vârfuri rigide într-un mixer cu suport cu un accesoriu pentru bici. Bezea trebuie să fie strălucitoare și netedă, nu pufoasă și plictisitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Bateți gălbenușurile de ou și pliați-le în bezea, apoi pliați în făina de tort, având grijă să nu dezumflați aluatul. Îndoiți untul răcit, topit. Turnați imediat aluatul pe tigaia tapetată cu pergament și întindeți-l uniform cu o spatulă mare offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți buretele timp de aproximativ 5-7 minute, sau până când este rumenit și revine la atingere. Nu coaceți prea mult, altfel buretele va fi prea rigid pentru a se rostogoli. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi treceți un cuțit de-a lungul marginilor, așezați o altă bucată de pergament deasupra și o tigaie inversată cu jeleu deasupra pergamentului și întoarceți tortul pe tigaia inversată. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și faceți rulada imediat ce tortul este rece pentru a preveni întărirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Asamblați: cu Buretele așezat pe o bucată de pergament, periați tortul cu înmuiere folosind o perie de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Întindeți un strat uniform de cremă de patiserie pe întreaga prăjitură (între 1/8 și 1/4 inch grosime) folosind o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
7
Presărați cantități mici de compot de afine pe suprafață. Folosind pergamentul de dedesubt pentru a se stabiliza, începeți să rulați tortul în ruladă pe drumul lung, așa cum ați face un covor, sprijinind ruloul pe cusătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
CompotCompot
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Tăiați tortul pe un unghi de 1/3 în sus pe ruladă folosind un cuțit zimțat, apoi tăiați o rundă din partea de jos a bucății mici. Aranjați partea mai mare a ruladei pe o farfurie de servire și acoperiți cu un strat gros de cremă de unt. Aranjați bucățile mai mici, astfel încât să arate ca niște ramuri care ies din rulada mare, apoi înghețați bucățile mai mici cu cremă de unt. Desenați modele în cremă de unt pentru a semăna cu scoarța și decorați tortul după cum doriți. Tortul poate fi păstrat la frigider până la servire, dar nu refrigerați bezeaua sau se vor topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista