Bún Bò Hue

Bún Bò Hue
B-Hue-ul B-Hue este a fără lactate felul principal. Pentru $7.24 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1248 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de lemongrass, sare kosher, oase de coadă de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți stocul: pentru a vă asigura că oala este suficient de mare pentru a albi oasele fără a fierbe, puneți oasele în oală și adăugați apă pentru a acoperi cu 1 inch. Apoi scoateți oasele și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Aduceți apa la fierbere. Când este la fierbere, adăugați cozile de bou, coada de vită și oasele de porc. Întoarceți apa la fierbere și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OS De PorcOS De Porc
OxtailOxtail
ApăApă
3
Scurgeți oasele într-o strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece. Clătiți oala și întoarceți cozile de bou clătite, oasele gâtului și gambele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați măduva și pieptul.
5
Tăiați partea palidă și cărnoasă (partea inferioară de 4 inci) a fiecărei tulpini de lămâie și aruncați vârfurile cu frunze. Zdrobiți lămâia cu partea unui satâr sau cu fundul unei tigaie grele și adăugați-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați 8 litri de apă proaspătă și aduceți la fierbere la foc mare. Coborâți căldura astfel încât lichidul să se fierbe și îndepărtați orice gunoi care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
După 45 de minute, pregătiți o baie cu apă cu gheață, apoi verificați dacă pieptul este copt folosind testul bețișoarelor: transferați pieptul pe o farfurie și împingeți-l cu un bețișor; sucurile ar trebui să curgă limpede. Dacă nu, întoarceți pieptul în oală și continuați să gătiți, verificând din nou în 10 minute. Când pieptul este gata, scoateți-l din oală (rezervând lichidul de gătit) și scufundați-l imediat în baia de apă cu gheață, care va opri gătitul și va da cărnii o textură mai fermă. Când pieptul este complet rece, scoateți-l din apă, uscați-l și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Continuați să fierbeți stocul încă 2 ore, degresând după cum este necesar pentru a îndepărta orice spumă care se formează la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
9
Scoateți de pe foc și îndepărtați și aruncați solidele mari. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mare. Îndepărtați cea mai mare parte a grăsimii de pe suprafața stocului (lăsați unele, deoarece conferă stocului o aromă și o senzație de gură mai bune). Puneți stocul la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
10
Într-o mașină de tocat condimente sau mortar și pistil, măcinați fulgii de ardei roșu și semințele de annatto într-o pulbere grosieră. Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
TigaieTigaie
11
Adăugați fulgii de ardei roșu măcinat și semințele de annatto și gătiți, amestecând, timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
12
Adăugați șalotele, usturoiul, lămâia și pasta de creveți și gătiți, amestecând, încă 2 minute, până când amestecul este aromat și șalotele abia încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BelacanBelacan
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
13
Adăugați conținutul tigaiei în bulionul care fierbe împreună cu sarea și zahărul și fierbeți timp de 20 de minute. Gustați și reglați condimentul cu sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
StocStoc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Pentru a pregăti garniturile, aranjați busuiocul, perila, varza, pene de lămâie și lime și feliile de ceapă pe un platou și așezați-le pe masă. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului. Împărțiți tăiței fierți între bolurile de supă încălzite, apoi împărțiți feliile de piept uniform între boluri, așezându-le deasupra tăiței. Puneți bulionul fierbinte peste tăiței și carne de vită și serviți imediat, însoțit de platoul de garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Pană De VarPană De Var
VarzăVarză
Shiso FrunzeShiso Frunze
BusuiocBusuioc
SupăSupă
LămâieLămâie
CeapăCeapă
StocStoc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Ingrediente

1Oreos dublu umplutsemințe de annatto, măcinatesemințe de annatto, măcinate9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oase de măduvă de vită, tăiate în bucăți de 2 până la 3 inci (cereți măcelarului dvs. să facă acest lucru)oase de măduvă de vită, tăiate în bucăți de 2 până la 3 inci (cereți măcelarului dvs. să facă acest lucru)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de vităpiept de vită9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oase de coadă de vită, tăiate în bucăți de 2 până la 3 inci (cereți măcelarului dvs. să facă acest lucru)oase de coadă de vită, tăiate în bucăți de 2 până la 3 inci (cereți măcelarului dvs. să facă acest lucru)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier1Oreos dublu umplutdressing lamaie piperdressing lamaie piper2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6creveți și cu venePene de lămâiePene de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillemongrass tocat finlemongrass tocat fin8tulpini de lemongrasstulpini de lemongrass6creveți și cu venePene de varPene de var9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.coadă de bou, tăiată în bucăți de 2 până la 3 inci (cereți măcelarului dvs. să facă acest lucru)coadă de bou, tăiată în bucăți de 2 până la 3 inci (cereți măcelarului dvs. să facă acest lucru)1lasăPerillaPerilla9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oase de gât de porcoase de gât de porc6creveți și cu veneVarză verde sau roșie feliată subțireVarză verde sau roșie feliată subțire2Bucăți de caramele Heath BarCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet fidea de orez rotund uscat, gătit conform instrucțiunilor pachetului, sau tăiței de orez proaspăt de 3 kilogramepachet fidea de orez rotund uscat, gătit conform instrucțiunilor pachetului, sau tăiței de orez proaspăt de 3 kilograme2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibileșalotă feliată (2 eșalotă extra-mare)eșalotă feliată (2 eșalotă extra-mare)2Bucăți de caramele Heath Barpastă de crevețipastă de creveți2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1crenguțăBusuioc thailandezBusuioc thailandez6creveți și cu veneCeapă galbenă feliată subțireCeapă galbenă feliată subțire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista