Buzunare Pentru Salată De Ton

Buzunare Pentru Salată De Ton
Nevoie de o felul principal pescatarian? Buzunarele pentru salată de ton ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 319 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de ton, țelină, pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de ton și fasole în buzunare Pita, Buzunare pentru ton, și Buzunare Pita Cu Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Lingură în pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista