Buzunare Pentru Plăcintă Cu Brânză De Pui Cu Broccoli

Buzunarele de plăcintă cu brânză de pui cu Broccoli necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 221 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cruste de plăcintă, piept de pui, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crustele de plăcintă refrigerate, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Patriotice Cu Căpșuni ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Buzunare Pentru Plăcintă Cu Brânză De Pui Cu Broccoli, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Buzunare de pui și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți tigaia de 10 până la 12 inci la foc mediu.
Stropiți tigaia fierbinte cu 1 lingură de ulei.
Presărați puiul cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Gatiti puiul pana nu mai roz in centru.
Scoateți puiul din tigaie în farfurie; pune deoparte.
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie.
Adăugați făină; se amestecă cu biciul și se fierbe 2 până la 3 minute. Se amestecă laptele; se încălzește până la fierbere.
Adăugați pui fiert și broccoli dezghețat; gatiti 5 pana la 7 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Tăiați 3 runde mari din fiecare crustă de plăcintă. Puneți aproximativ 1/4 cană amestec de pui-broccoli-brânză pe fiecare rundă de crustă de plăcintă. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a forma semicerc; apăsați marginile cu dinți de furculiță pentru a sigila. Cu un cuțit ascuțit, tăiați 2 sau 3 fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Într-un castron mic, bateți oul și apa cu furculița sau bateți până se omogenizează.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.