Buzunare pentru micul dejun cu spanac, ou și Feta
Buzunarele pentru micul dejun cu spanac, ou și Feta sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, sare și piper kosher, feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 396 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mic dejun învelit cu albușuri de ou, spanac și Feta, Micul dejun cu spanac, Feta și anghinare, și Imitator Starbucks Spanac Feta Împachetări Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Clătiți spanacul cu apă; nu se usucă. Într-o tigaie largă și superficială, ofiliți spanacul la foc mediu.
Se lasă să se răcească, apoi se usucă.
Într-un castron mediu, combinați spanacul, scallions, feta și oul fiert tare. Condimentați cu sare și piper (este posibil să nu aveți nevoie de sare, în funcție de cât de sărată este feta dvs.).
Tăiați foietajul în opt cercuri de 4 1/2 inch. Top 4 cercuri cu umplutură de spanac. Acoperiți fiecare cerc cu o altă bucată de aluat și folosiți o furculiță pentru a sertiza și sigila părțile laterale.
Periați fiecare patiserie cu spălare de ouă.
Coaceți până când patiseria este umflată și aurie, aproximativ 30 de minute.