Buzunare pentru micul dejun cu spanac, ou și Feta

Buzunare pentru micul dejun cu spanac, ou și Feta
Buzunarele pentru micul dejun cu spanac, ou și Feta sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, sare și piper kosher, feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 396 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mic dejun învelit cu albușuri de ou, spanac și Feta, Micul dejun cu spanac, Feta și anghinare, și Imitator Starbucks Spanac Feta Împachetări Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Clătiți spanacul cu apă; nu se usucă. Într-o tigaie largă și superficială, ofiliți spanacul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se lasă să se răcească, apoi se usucă.
3
Într-un castron mediu, combinați spanacul, scallions, feta și oul fiert tare. Condimentați cu sare și piper (este posibil să nu aveți nevoie de sare, în funcție de cât de sărată este feta dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați foietajul în opt cercuri de 4 1/2 inch. Top 4 cercuri cu umplutură de spanac. Acoperiți fiecare cerc cu o altă bucată de aluat și folosiți o furculiță pentru a sertiza și sigila părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Periați fiecare patiserie cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Coaceți până când patiseria este umflată și aurie, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista