Buzunare Pentru Brunch Cu Sparanghel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, pimientos, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buzunare Pentru Brunch, Buzunare Consistente Pentru Brunch, și Sparanghel-Cartofi Brunch Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, laptele și maioneza până se omogenizează. Se amestecă pimientos, ceapă, sare și piper.
Desfaceți aluatul semilună și separați-l în triunghiuri; așezați pe o foaie de copt unsă.
Puneți 1 linguriță de amestec de cremă de brânză în centrul fiecărui triunghi; deasupra cu sparanghel. Completați fiecare cu o altă linguriță de amestec de brânză cremă. Aduceți trei colțuri de aluat împreună și răsuciți; ciupiți marginile pentru a sigila.
Se unge cu unt; se presară cu pesmet.
Se coace la 375 la 15-18 minute sau până se rumenesc.