Tort De Zmeură Ripple
Zmeura Ripple tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 535 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți zahăr pudră, extract de zmeură, amestec de tort și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Zmeură Ripple, Tort de zmeură ripple, și Zmeură Ripple Cheesecake Tort pentru clandestin Cake Club pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie cu tub Bundt de 9 inci cu spray de gătit și dați deoparte.
Folosind o spatulă de cauciuc combinați ușor amestecul de tort, sucul, uleiul și albușurile de ou într-un castron mare. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Scoateți 1 cană de bătut și transferați într-un castron mic. Se amestecă conservele de zmeură și culoarea alimentelor și se amestecă până se combină bine.
Se toarnă jumătate din aluatul de tort alb în tigaia cu tub pregătită. Se acoperă cu aluat de tort de zmeură.
Se toarnă peste jumătatea rămasă de aluat de tort alb.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 38 până la 40 de minute sau până când testerul iese curat.
Scoateți și răciți complet.
Combinați toate ingredientele glazurii într-o cratiță mică și încălziți la foc mediu până la sirop.
Amestecați toate ingredientele de glazură într-un bol mic cu un bici până la o consistență groasă netedă.
Pentru a servi, întoarceți tigaia tubului pe o farfurie de servire și ridicați ușor tigaia pentru a îndepărta tortul.
Stropiți glazura și glazura peste părțile superioare și inferioare ale tortului.