Steak Rotund Umplut
Friptura rotundă umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, cuburi de umplutură nesezonate, sare și apă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură Rotundă Sauerbraten, Grătar Rotund Cu Friptură, și Friptură Rotundă De Caise.
Instrucțiuni
Aplatizați fripturile la 1/4 in. grosime; pus deoparte. Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; folosind o lingură cu fante, scoateți pe prosoape de hârtie.
Scurgeți, rezervând 3 linguri de picături.
Se sotează ceapa în picături.
Adăugați crutoanele, pătrunjelul, sarea, sarea de țelină, salvia, piperul și slănina.
Se întinde pe fiecare friptură până la 1 in. de margini.
Rulați stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; cravată cu sfoară de bucătărie.
Se pune într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se toarnă bulion peste fripturi. Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 1 oră.
Stropiți cu sos de roșii.
Coaceți, neacoperit, timp de 45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea într-un platou de servire și păstrați-o la cald.
Se toarnă picături și bucăți maro slăbite într-o ceașcă de măsurare; grăsime degresată. Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați treptat picăturile. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu friptură feliată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură rotundă. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cipriani Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.