Buzunare de vițel în stilul Valle d ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana

Buzunare de vițel în stilul Valle d ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana
Buzunare de vițel în stilul Valle d ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 476 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de salvie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pollo alla Valdostana (pui cu Prosciutto și brânză Fontina), Cotlete de vițel cu salvie, stil roman Saltimboccan alla Romana, și Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tăieturile plate pe o suprafață de lucru curată și uscată. Într-un castron mic, amestecați brânza și prosciutto. Împărțiți uniform acest amestec între cele 4 cotlete, așezând amestecul în centrul fiecărui cotlet. Condimentează cu sare și piper. Îndoiți în jumătate având grijă ca niciuna dintre umpluturile de brânză și prosciutto să nu scape. Asigurați părțile laterale cu scobitori. Dragă se rostogolește în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
ProsciuttoProsciutto
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o cratiță de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați cele 3 linguri de unt și gătiți până când spuma de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați rulourile de vițel în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Folosiți clești pentru a întoarce cu atenție rulourile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți rulourile și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Adăugați frunzele de salvie în tigaie și turnați vinul. Continuați să gătiți la foc mare până când vinul se evaporă. Rotiți în restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți imediat cu o stropire de brânză Emmental deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista