Buzunare de vițel în stilul Valle d ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana

Buzunare de vițel în stilul Valle d ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 476 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de salvie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pollo alla Valdostana (pui cu Prosciutto și brânză Fontina), Cotlete de vițel cu salvie, stil roman Saltimboccan alla Romana, și Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tăieturile plate pe o suprafață de lucru curată și uscată. Într-un castron mic, amestecați brânza și prosciutto. Împărțiți uniform acest amestec între cele 4 cotlete, așezând amestecul în centrul fiecărui cotlet. Condimentează cu sare și piper. Îndoiți în jumătate având grijă ca niciuna dintre umpluturile de brânză și prosciutto să nu scape. Asigurați părțile laterale cu scobitori. Dragă se rostogolește în făină.
Încălziți o cratiță de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați cele 3 linguri de unt și gătiți până când spuma de unt.
Adăugați rulourile de vițel în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Folosiți clești pentru a întoarce cu atenție rulourile.
Scoateți rulourile și păstrați-le la cald.
Adăugați frunzele de salvie în tigaie și turnați vinul. Continuați să gătiți la foc mare până când vinul se evaporă. Rotiți în restul de 1 lingură de unt.
Serviți imediat cu o stropire de brânză Emmental deasupra.