Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Butternut Squash nucă de cocos Curry ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 463 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, spanac, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Food.com are 30 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Dovleac De Nucă Și Curry De Nucă De Cocos, Supă De Dovleac Cu Nucă De Cocos Curry, și Butternut Squash Năut Nucă De Cocos Curry pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.