Butternut Squash Lasagna
Reteta Butternut Squash Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză gorgonzola, căței de usturoi, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Butternut Squash Lasagna, Butternut Squash Lasagna, și Butternut Squash Lasagna.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în treimea superioară.Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/4 inch și dați deoparte. (Veți avea nevoie de aproximativ 5 căni. Salvați orice dovleac rămas pentru o altă utilizare.)
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Când începe să fumeze, adăugați ciuperci și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este fraged si crocant la margini, aproximativ 4 minute. Se amestecă dovleceii și se gătește, amestecând frecvent, până când dovleceii se rumenesc.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, încă aproximativ 1 minut.
Adăugați apă și amestecați, răzuind orice bucăți rumenite care s-au acumulat pe fundul cratiței. Gustați și reglați condimentele după cum este necesar.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Întindeți 1/4 cană din sosul B-chamel pe fundul unui vas de copt de 13 pe 9 inci. Acoperiți cu un strat de tăiței lasagna, rupând tăiței după cum este necesar pentru a le încadra într-un strat uniform. Răspândiți uniform jumătate din amestecul de legume peste paste.
Se toarnă 1/2 cană din sosul B-chamel uniform peste legume. Dot jumătate din castan pur approxume peste partea de sus. Acoperiți legumele cu un strat de brânză fontina rasă și o stropire de Parmigiano-Reggiano (folosiți aproximativ o treime din fiecare). Repetați cu un alt strat de tăiței, amestecul de dovlecei rămas, 1/2 cană B-chamel, restul de castan pur-ul, o altă treime din fontina, toată Gorgonzola și aproximativ o altă treime din Parmigiano-Reggiano. Finalizați cu un ultim strat de tăiței și restul de sos B-chamel, brânză fontina și Parmigiano-Reggiano.Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu. (Puteți pregăti această rețetă înainte și refrigerați până la 1 zi; lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de coacere.)
Coaceți timp de 30 de minute, apoi îndepărtați folia și continuați să coaceți până când blatul se rumeneste și tăiței sunt complet fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult. Lăsați lasagna să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.Asocierea băuturilor: Stoller Chardonnay, Oregon. Squash bogat, ciuperci, brânză decadentă—toate lucrurile care sunt bune cu Chardonnay. În acest caz, un vin din Oregon este o alegere bună, deoarece are toate fructele unui Chardonnay din California, dar poate puțin mai multă coloană vertebrală pentru a rezista la toată acea brânză.