Butternut Squash Lasagna

Butternut Squash Lasagna
Reteta Butternut Squash Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză gorgonzola, căței de usturoi, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Butternut Squash Lasagna, Butternut Squash Lasagna, și Butternut Squash Lasagna.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în treimea superioară.Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuptorCuptor
2
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/4 inch și dați deoparte. (Veți avea nevoie de aproximativ 5 căni. Salvați orice dovleac rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Când începe să fumeze, adăugați ciuperci și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este fraged si crocant la margini, aproximativ 4 minute. Se amestecă dovleceii și se gătește, amestecând frecvent, până când dovleceii se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați apă și amestecați, răzuind orice bucăți rumenite care s-au acumulat pe fundul cratiței. Gustați și reglați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întindeți 1/4 cană din sosul B-chamel pe fundul unui vas de copt de 13 pe 9 inci. Acoperiți cu un strat de tăiței lasagna, rupând tăiței după cum este necesar pentru a le încadra într-un strat uniform. Răspândiți uniform jumătate din amestecul de legume peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
LegumeLegume
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se toarnă 1/2 cană din sosul B-chamel uniform peste legume. Dot jumătate din castan pur approxume peste partea de sus. Acoperiți legumele cu un strat de brânză fontina rasă și o stropire de Parmigiano-Reggiano (folosiți aproximativ o treime din fiecare). Repetați cu un alt strat de tăiței, amestecul de dovlecei rămas, 1/2 cană B-chamel, restul de castan pur-ul, o altă treime din fontina, toată Gorgonzola și aproximativ o altă treime din Parmigiano-Reggiano. Finalizați cu un ultim strat de tăiței și restul de sos B-chamel, brânză fontina și Parmigiano-Reggiano.Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu. (Puteți pregăti această rețetă înainte și refrigerați până la 1 zi; lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
GorgonzolaGorgonzola
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
LegumeLegume
CastaneCastane
PastePaste
Suc De FructeSuc De Fructe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți timp de 30 de minute, apoi îndepărtați folia și continuați să coaceți până când blatul se rumeneste și tăiței sunt complet fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult. Lăsați lasagna să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.Asocierea băuturilor: Stoller Chardonnay, Oregon. Squash bogat, ciuperci, brânză decadentă—toate lucrurile care sunt bune cu Chardonnay. În acest caz, un vin din Oregon este o alegere bună, deoarece are toate fructele unui Chardonnay din California, dar poate puțin mai multă coloană vertebrală pentru a rezista la toată acea brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
CiuperciCiuperci
BeaBea
PastePaste
BrânzăBrânză
Suc De FructeSuc De Fructe
FructeFructe
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista