Butternut Squash Cajun Fries

Butternut Squash Cajun Fries ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 952 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți dovlecei de butternut, condimente cajun, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este uimitor. Încercați Parmezan Butternut Squash Cartofi Prajiti, Cartofi Prăjiți De Dovlecei Cu Butternut La Cuptor, și Butternut Squash Cartofi Prăjiți Acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Ștergeți orice umiditate din cartofii prăjiți de dovleac cu prosoape de hârtie și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Se presară cu sare, piper negru și condimente Cajun.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și fraged, 15 până la 20 de minute, întorcându-se o dată.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino]()
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Dintr-un galben pal foarte elegant, Acest Albari Circularo are un nas proaspăt și vibrant, care amintește de fructele tropicale cu note subtile de citrice și florale. În gură, există un corp rotund și proaspăt, cu o combinație salină și minerală care oferă o noțiune marcată de terroir.