Butternut Squash Agnolotti cu slănină și balsamic îmbătrânit

Butternut Squash Agnolotti cu slănină și balsamic îmbătrânit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați agnolotti de dovlecei de Butternut cu slănină și balsamic îmbătrânit. Această rețetă face 4 porții cu 1409 calorii, 49G de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.55 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, slănină, măr granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare sunt Butternut Squash Ravioli: Agnolotti di Zucca, Salată balsamică de dovlecei de Butternut cu slănină, și Fried Butternut Squash Agnolotti cu sos de miere Chipotle scufundare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Puneți făina într-o grămadă pe o suprafață de lucru curată și uscată. Faceți o gaură de aproximativ 8 inci lățime în centrul grămezii de făină. Crăpați toate ouăle în gaură și adăugați uleiul de măsline și sarea. Cu o furculiță bateți ouăle și începeți încet să încorporați făina în amestecul de ouă. Nu vă faceți griji cu privire la bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Când cea mai mare parte a făinii este încorporată, începeți să frământați amestecul de aluat cu mâinile. Frământați aluatul până când este neted și suplu, aproximativ 10 până la15 minute. Este foarte important să vă puneți întregul corp în frământare, altfel pastele nu vor dezvolta consistența corespunzătoare. Trebuie să frămânți! Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l să se relaxeze cel puțin 1 oră. Dacă utilizați imediat nu refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Puneți dovlecelul de butternut pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Stropiți cu puțin ulei de măsline și adăugați scorțișoara și un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Hârtie De OrezHârtie De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Amestecați totul împreună pentru a acoperi dovlecelul și aranjați-l în 1 strat pe foaia de copt. Prăjiți până când dovlecelul este moale și rumenit, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Scoateți-l din cuptor și puneți-l în vasul unui robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați brânza ricotta, parmezanul și ouăle și procesați până se omogenizează. Gustați și adăugați sare, dacă este necesar. Răzuiți umplutura într-o pungă de patiserie și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Rotiți pastele: setați rola de paste pe cea mai largă setare. Începeți cu jumătate din aluatul de paste. Folosind mâinile, aplatizați aluatul cât puteți pentru a facilita trecerea prin rola de paste. Treceți aluatul prin rolă de două ori prăfuindu-l cu făină între rulouri dacă se simte lipicios. Îndoiți-l în treimi rotiți-l cu 90 de grade și treceți-l prin mașina de paste de 2 până la 3 ori. Continuați să rulați pastele prin mașină, reducând setarea între fiecare rulare. Opriți-vă când ajungeți la a doua până la ultima setare. Țineți întotdeauna pastele pe vârfurile mâinilor, cu palmele în jos! Dacă îl țineți cu degetele în sus, veți crea vergeturi și acestea nu sunt niciodată bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
1
Așezați foaia de paste pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Ungeți ușor jumătatea inferioară a pastelor (partea cea mai apropiată de Dvs.) cu apă. Acesta este" lipiciul " care va ține agnolotti împreună. Folosiți apa cu ușurință, dacă folosiți prea mult, va aluneca și nu se va lipi. Țeavă 1-inch bile de umplere pe paste, care a fost periat cu apă, lăsând aproximativ 2-inch între fiecare minge. Îndoiți jumătatea superioară a pastelor peste bile pentru a întâlni marginea de jos. Folosind degetele index 2 poke în jurul fiecare minge de umplere pentru a sigila agnolotti închis și asigurați-vă că nu există bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Tăiați fiecare agnolotti folosind un mic tăietor rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
4
Transferați într-o tavă de foi acoperită cu semolă sau mămăligă. Acoperiți și lăsați deoparte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5
Pentru a face sosul: puneți o lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați slănina în bucăți mici și adăugați-o împreună cu usturoiul în tigaie. Când usturoiul este ușor rumenit și aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l. Când slănina este crocantă adăugați dovlecelul, condimentați cu sare, după gust și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați untul, bulionul de pui și salvia și gătiți până când sosul se îngroașă și arată catifelat. Se amestecă mărul și gustul pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați agnolotti și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Scoateți cu grijă pastele din apă și puneți-le imediat în tigaie cu sosul. Aduceți-l la fierbere, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți de pe foc, presărați parmezanul și rotiți pastele până când sunt acoperite cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Se transferă într-un platou de servire și se servește imediat, presărat cu puțin parmezan mai ras și o picătură de oțet balsamic. Mangia bene!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista