Butternut Squash Agnolotti cu slănină și balsamic îmbătrânit

Butternut Squash Agnolotti cu slănină și balsamic îmbătrânit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați agnolotti de dovlecei de Butternut cu slănină și balsamic îmbătrânit. Această rețetă face 4 porții cu 1409 calorii, 49G de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.55 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, slănină, măr granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare sunt Butternut Squash Ravioli: Agnolotti di Zucca, Salată balsamică de dovlecei de Butternut cu slănină, și Fried Butternut Squash Agnolotti cu sos de miere Chipotle scufundare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Puneți făina într-o grămadă pe o suprafață de lucru curată și uscată. Faceți o gaură de aproximativ 8 inci lățime în centrul grămezii de făină. Crăpați toate ouăle în gaură și adăugați uleiul de măsline și sarea. Cu o furculiță bateți ouăle și începeți încet să încorporați făina în amestecul de ouă. Nu vă faceți griji cu privire la bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Când cea mai mare parte a făinii este încorporată, începeți să frământați amestecul de aluat cu mâinile. Frământați aluatul până când este neted și suplu, aproximativ 10 până la15 minute. Este foarte important să vă puneți întregul corp în frământare, altfel pastele nu vor dezvolta consistența corespunzătoare. Trebuie să frămânți! Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l să se relaxeze cel puțin 1 oră. Dacă utilizați imediat nu refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Puneți dovlecelul de butternut pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Stropiți cu puțin ulei de măsline și adăugați scorțișoara și un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Amestecați totul împreună pentru a acoperi dovlecelul și aranjați-l în 1 strat pe foaia de copt. Prăjiți până când dovlecelul este moale și rumenit, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Scoateți-l din cuptor și puneți-l în vasul unui robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Adăugați brânza ricotta, parmezanul și ouăle și procesați până se omogenizează. Gustați și adăugați sare, dacă este necesar. Răzuiți umplutura într-o pungă de patiserie și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Rotiți pastele: setați rola de paste pe cea mai largă setare. Începeți cu jumătate din aluatul de paste. Folosind mâinile, aplatizați aluatul cât puteți pentru a facilita trecerea prin rola de paste. Treceți aluatul prin rolă de două ori prăfuindu-l cu făină între rulouri dacă se simte lipicios. Îndoiți-l în treimi rotiți-l cu 90 de grade și treceți-l prin mașina de paste de 2 până la 3 ori. Continuați să rulați pastele prin mașină, reducând setarea între fiecare rulare. Opriți-vă când ajungeți la a doua până la ultima setare. Țineți întotdeauna pastele pe vârfurile mâinilor, cu palmele în jos! Dacă îl țineți cu degetele în sus, veți crea vergeturi și acestea nu sunt niciodată bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
1
Așezați foaia de paste pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Ungeți ușor jumătatea inferioară a pastelor (partea cea mai apropiată de Dvs.) cu apă. Acesta este" lipiciul " care va ține agnolotti împreună. Folosiți apa cu ușurință, dacă folosiți prea mult, va aluneca și nu se va lipi. Țeavă 1-inch bile de umplere pe paste, care a fost periat cu apă, lăsând aproximativ 2-inch între fiecare minge. Îndoiți jumătatea superioară a pastelor peste bile pentru a întâlni marginea de jos. Folosind degetele index 2 poke în jurul fiecare minge de umplere pentru a sigila agnolotti închis și asigurați-vă că nu există bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Tăiați fiecare agnolotti folosind un mic tăietor rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
4
Transferați într-o tavă de foi acoperită cu semolă sau mămăligă. Acoperiți și lăsați deoparte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5
Pentru a face sosul: puneți o lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Tăiați slănina în bucăți mici și adăugați-o împreună cu usturoiul în tigaie. Când usturoiul este ușor rumenit și aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l. Când slănina este crocantă adăugați dovlecelul, condimentați cu sare, după gust și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați untul, bulionul de pui și salvia și gătiți până când sosul se îngroașă și arată catifelat. Se amestecă mărul și gustul pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați agnolotti și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Scoateți cu grijă pastele din apă și puneți-le imediat în tigaie cu sosul. Aduceți-l la fierbere, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți de pe foc, presărați parmezanul și rotiți pastele până când sunt acoperite cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Se transferă într-un platou de servire și se servește imediat, presărat cu puțin parmezan mai ras și o picătură de oțet balsamic. Mangia bene!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista